kétszárnyú műanyag bejárati ajtó

Kétszárnyú műanyag bejárati ajtó

A kétszárnyú műanyag bejárati ajtó megvédi otthonunkat, és áthaladást biztosítja az épület és a külvilág közt. A műanyag bejárati ajtót napi szinten rengeteg alkalommal használjuk, ezért fontos, hogy megfelelő minőségű, valamint szakszerűen helyére szerelt bejárati ajtót válasszunk otthonunkba, máskülönben sok bosszúságot okozhat nekünk az évek során.

A kétszárnyú műanyag bejárati ajtó előállítására számos alapanyag áll rendelkezésre. A nyílászáró készülhet, fából, műanyagból, de akár alumíniumból vagy más fémből is. Használatuk és hatékonyságuk szinte megegyező, a feladatukat kiválóan ellátják, ebből adóan otthonunk bejárati ajtajának alapanyagát egyéni ízlésünk és a rászánt pénzünk alapján is kiválaszthatjuk.

A műanyag bejárati ajtók és ablakok kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, ennek ellenére áruk a többi alapanyagú nyílászáróhoz képest sokkal kedvezőbb. A műanyag bejárati ajtó PVC-ből készül, mely egy kemény, rideg anyag.

kétszárnyú műanyag bejárati ajtó

kétszárnyú műanyag bejárati ajtó

Amennyiben Önnek egy jól működő bejárati ajtóra van szüksége nálunk a legjobb helyen jár. Készülhet egy- és kétszárnyú kivitelben. Kétszárnyú ajtó esetében az ajtó lehet aszimmetrikus megoldással is. A paneles ajtók színválasztéka: aranytölgy vagy mahagóni. Lehet egy- és két oldalon is színes. Bejárati ajtóinkat egyéni ízlés szerint, méretre gyártjuk. 5 pontos kilincs működtetésű. 3 darab 3 Dimenziós ajtópánttal, az ajtószárnyban 1,5 mm-es acél merevítéssel, 35 mm-es ALU küszöbbel, 3 kulcsos biztonsági zártesttel. Legmagasabb legyártható méret: 240 cm. Ha ennél magasabb a nyílásunk, a felülvilágítós megoldás javasolt.

A műanyag bejárati ajtó tökéletes választás mindazoknak, akik korszerű, gazdaságos ajtót szeretnének beépítteteni, de az alacsony ár mellett nagyon fontosnak tartják az esztétikus, szép megjelenést is.

Cégünk a normál bejárati ajtóktól a kétszárnyas ajtókig, vagy akár a bejárati portálokig bármit el tud készíteni. Kizárólag az ön képzelete szabhat határt.

140×210 kétszárnyú műanyag bejárati ajtó

A leggyakrabban kért méret a 140×210 kétszárnyú műanyag bejárati ajtó. Egy bejárati ajtó sokat elárul a lakás tulajdonosáról, megmutatja személyiségét és a ház fő dísze is egyben. Emiatt mindig törekszünk arra, hogy haladjunk a nyugat-európai trenddel és elhozzuk Önöknek a klasszikusok mellett a legújabb mintákat is.

Ezen felül kiemelt szerepe az ajtónknak védelem és a biztonságérzet növelése. Éppen ezért már alapkivitelben magasabb szintű biztonsági zárral gyártjuk a bejárati ajtóinkat.

 

Hozzászólások lezárva.